TC Kimlik No
Şifre

Aybaba’dan Yıldız’a Ziyaret

25/07/2018 17:03

Teknik Direktörümüz Samet Aybaba, Afyon İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız’ı ziyaret etti.

Aybaba’dan Yıldız’a Ziyaret

Teknik Direktörümüz Samet Aybaba ve yardımcı antrenörümüz Recep Çetin bugün öğle saatlerinde Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız’ı makamında ziyaret etti.


Ziyaret esnasına konuşan Teknik Direktörümüz Samet Aybaba şunları söyledi; “Emniyet müdürümüzü ziyarete geldik kendileriyle gurur duyuyoruz”


Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Gürsel Yıldız ise şöyle konuştu; “Sayın hocam sizi çocukluğumuzdan beri izleyen bırakın çok iyi bir hoca olmayı insan olmanın harika bir örneği olarak futbol camiasında her zaman bir isminiz olduğunu da bildiğimizden Recep hocamıda Futbol liginden tanıyoruz kendisini yıllarca görevli gittiğimiz maçlarda izledik. O da Türk Futboluna çok büyük katkılarda bulunmuş her ikinizinde buraya gelip beni ziyaret etmesinden çok mutlu oldum inşallah bu yeni sezonumuzda Bursasporumuza ben de başarılar diliyorum. Tüm takımımıza başarılar diliyorum. Bizim emniyet olarak takımlarımımızın hem görsel Futbol seyrettirmesi hemde seyircilerimizin daha kaliteli bir seyirci portföyüne ulaşması maçlarda kazasız belasız kimsenin burnu kanamadan takımlarına destek vermesi ve yapmış oldukları kötü tezahürat bir son vermesi çünkü bundan daha çok kendi takımları zarar görüyor. Ben şahsınıza çok teşekkür ediyorum.”
Ziyaretin sonunda Aybaba, Yıldız’a tüm takımımızın imzaladığı Bursaspor formasını hediye etti.


Etiketler : Genel
  • Aybaba’dan Yıldız’a Ziyaret
  • Aybaba’dan Yıldız’a Ziyaret