TC Kimlik No
Şifre

Gaziantepspor Maçımızın Deplasman Sponsoru Sergi Tekstil !

28/09/2016 16:26

A Takımımızın, Spor Toto Süper Lig’in 6.haftasında 1 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 19:00’da Gaziantep Kamil Ocak Stadı’nda oynayacağı Gaziantepspor maçının deplasman masraflarına Sergi Tekstil sponsor olmuştur.

Gaziantepspor Maçımızın Deplasman Sponsoru Sergi Tekstil !

Başkanımız Ali Ay, Bursa’da yaşayan sanayicilerimize, iş adamlarımıza bu sponsorluğun örnek olmasını diledi ve sözlerini şöyle sürdürdü; “Gaziantepspor maçı sponsorumuz İstanbul Tekstil firmalarından Sergi Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dönmez olmuştur. Burada özellikle şunu belirtmek istiyorum, Bursaspor’un şuanda mali tablosunu düzeltmek için elimizden ne geliyorsa onu yapmaya çalışıyoruz. Bursa’da bulunan sanayici arkadaşlarımıza defalarca seslendik, bazıları gerekenleri yaptı, fakat büyük bir çoğunluk bu konuda çok duyarsız kaldı. Ben burada Sergi Tekstil’in sahibi sayın Mustafa Dönmez’e çok teşekkür ediyorum. Kendisi Bursa’da doğmamış fakat Bursa’dan doyan bir firmanın sahibi. Bursa’da bulunan sanayicilerimize örnek olması amacıyla Gaziantepspor maçının sponsorluğunu üstlenmiş durumda.”

Özlüce Tesislerimize gelerek Gaziantepspor maçının sponsorluğunu üstlenen Mustafa Dönmez ise şunları söyledi; “Öncelikle Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Kendisinin de belirttiği gibi Bursa’da doğmadım ama Bursa’da doydum, bu yüzden de bu sponsorluğu üstlendim. Başkanımı 40 yıldır tanıyorum, kendisi dürüst, çalışkan ve hedefine gitmeye çalışan bir insandır. Bizde kendisinden çok şey öğrendik. Ben Bursaspor’a gerçekten gönül vermiş biriyim, Bursa şehrini çok seviyorum. Buradan Bursa’lı bütün sanayici arkadaşlara seslenmek istiyorum, Bursaspor’a herkesin destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. Gerek maddi olarak gerekse stada gelerek bu kulübe destek olmaları gerektiğini düşünüyorum. Bende bir ticaret adamı olarak elimden ne geliyorsa her zaman Bursaspor için yapmaya hazırım.”  


Etiketler : Genel,
  • Gaziantepspor Maçımızın Deplasman Sponsoru Sergi Tekstil !
  • Gaziantepspor Maçımızın Deplasman Sponsoru Sergi Tekstil !