TC Kimlik No
Şifre

Voleybol 3.Lig: Ankara Karşıyaka 0-3 Bursaspor

25/10/2015 15:49

Filenin Timsahları sezonun ilk maçında deplasmanda Ankara Karşıyaka ile karşı karşıya geldi.

Voleybol 3.Lig: Ankara Karşıyaka 0-3 Bursaspor

Ankara Beştepe Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyemiz Halil Özyürek de tribünden takip etti. 

Başantrenörümüz Emin İmen mücadeleye İrem, Bahar, Dilara Dağyar, Diler Bataray, Dilek Erken,  Yasemin  (L: Sedef) ile başladı.  

Maça iyi başlayan takımımız Dilek Bataray ve Dilara Dağyar ile bulduğu sayılar ile ilk teknik molaya 8-4 önde giren taraf oldu. Setin ikinci bölümünde kaptan Bahar’ın sayıları ile farkı açan takımımız ikinci teknik molaya 16-8 önde girdi.  Setin son bölümünde file üstü hakimiyeti ve servislerden bulduğumuz sayılar ile 20 dakika süren ilk seti 25-11 kazandık.

Karşılaşmanın ikinci setine de takımımız çok iyi başladı. File üstü hakimiyetini devam ettiren takımımız ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Takımımız oyundaki hakimiyetini setin ikinci bölümünde de devam ettirdi. Rakibine kolay sayı şansı tanımayan Filenin Timsahları ikinci teknik molaya 16-7 önde girdi. Setin son bölümünde Dilara Dağyar, Dilek Bataray ve Yasemin’in blok ve smaçlarıyla 24 dakika süren seti 25-12 kazandık.

Son sette de oyunun tamamen hakimi olan Bayanlarımız 23 dakika süren 3.seti 25-15 maçı da 3-0 kazanarak sezona iyi bir başlangıç yaptı.