TC Kimlik No
Şifre

MATTAŞ A.Ş’den Pilot Takımımıza Destek

20/09/2013 17:13

Pilot Takımımız Yeşil Bursa A.Ş.’nin 2013-2014 sezonunda forma göğüs reklamı sponsorluğunu MATTAŞ firması yapacak.

MATTAŞ A.Ş’den Pilot Takımımıza Destek

Yeşil Bursa A.Ş. Başkanımız İlyas Acar ve Yeşil Bursa A.Ş. Yönetim Kurulu üyemiz Fatih Öztürk, MATTAŞ A.Ş. sahipleri Adem Sakarya ve Orhan Sakarya’yı firmalarında ziyaret etti.

Yeşil Bursa A.Ş. Başkanımız İlyas Acar ziyarette yaptığı açıklamada, “ Bursasporumuzun bu sezon pilot takımı olan Yeşil Bursa A.Ş. için yapmış olduğumuz reklam çalışmaları neticesinde forma göğüs reklamı konusunda MATTAŞ A.Ş. firması bizlere destek olma kararı aldı. Aynı zamanda Bursasporumuzda yöneticilik yapan değerli işadamlarımızdan Adem Sakarya ve MATTAŞ A.Ş. firmasının ortaklarından Orhan Sakarya’ya bizlere sağlamış oldukları maddi destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.  


MATTAŞ A.Ş.’nin ortaklarından Adem Sakarya ise Yeşil Bursa A.Ş.’nin çok önemli bir misyonu üstlendiğini belirterek, “ Bu sezon Bursasporumuzun pilot takımı olan Yeşil Bursa A.Ş.’ye destek sağlamaktan dolayı mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum.  Spor Toto 3.Lig’de mücadele eden Yeşil Bursa A.Ş.’nin yönetim kurulu, teknik heyeti ve futbolcularına bundan sonra oynayacakları maçlarda sonsuz başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda Yeşil Bursa A.Ş. Başkanımız İlyas Acar ve Yeşil Bursa A.Ş. Yönetim Kurulu üyemiz Fatih Öztürk, Adem Sakarya ve Orhan Sakarya’ya Yeşil Bursalı futbolcularımızın imzalamış olduğu formayı hediye etti.