TC Kimlik No
Şifre

Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural, Türk Telekomspor`u yenmeleri halinde ligin ilk yarısını 35 puanla kapatacaklarını söyledi..

13/12/2005 17:56

Yılmaz Vural, Sakaryaspor galibiyeti ile yükselişe geçtiklerine belirterek, ``Sakaryaspor`u yenerken rakiplerimizin puan kaybetmesi bizim açımızdan çok iyi oldu. Bu hafta ilk yarının son maçında Türk Telekomspor ile karşılaşacağız. Türk Telekomspor`u yenersek ilk yarıyı 35 puanla tamamlarız`` dedi.

Telekomspor`un 21 puanı bulunduğuna işaret eden Vural, Türk Telekomspor`un yenmesi halinde ilk altıya girmek için umutlarının artacağını, Telekom`un az gol yiyen, az maç kaybeden bir takım olduğunu, bu nedenle bu maçın kendileri için zor olacağını belirtti.

Telekomspor`un maçlarını kötü bir sahada oynadığına da değinen Vural, ``Telekomspor maçlarını kötü bir sahada ve seyircisiz oynamakta. Eğer bizim seyircimiz gelirse seyirci avantajı bize geçer. Bu maçı alırsak 35 puan oluruz. Bursaspor Sakaryaspor ile deplasmanda oynayacak. Bu maçın skoru ne olursa olsun bizim için iyi olur. Bu hafta 2. lig (A) kategorisinde zorlu maçlar var. Antalyaspor ilk yarı iyi sonuçlar aldı. Telekomspor`u yendiğimiz taktirde geçen yıl ligi 37 puanla tamamlayan Antalyaspor, bu yıl ilk devreyi 35 puanla kapatacak. Geçen yıl Antalyaspor ilk yarıyı 17 puanla tamamlamıştı ve 14. sırada idi. Bu yıl hem seyirci hem de hasılat açısından geçen yılın 10 katı rakamı yakaladık. İlk yarıdaki başarılı sonuçları alırsak süper lige çıkarız.`` dedi.