TC Kimlik No
Şifre

Arşiv Haber

03/01/2006 14:25

Bursa Merinosspor`da Teknik Direktörlüğe Şenol Ulusavaş getirildi.Vakıfköy Tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde konuşma gerçekleştiren Merinos 2.Başkanı Ekrem Senal, takımın havasını değiştirmek için teknik direktör değişikliğine gittiklerini söyledi. Görevinden ayrılan Ersel Altıparmak`ın alt yapıdaki izleme komitesi görevine geri döndüğünü belirten Senal `` Şenol Ulusavaş`ı kariyeri ve hedefi olduğu için uzun süreli Merinos`a getirdik. Kendisine ve takımımıza hayırlı olsun `` dedi.

Yeni Teknik Direktör Şenol Ulusavaş ise bu görev değişikliğinin dün basına yansımasının etik olmadığını ve bu nedenle Ersel Hoca`dan kendi adına özür dilediğini söyledi. Futbolculuktan sonra yeniden kulüp bünyesine geri dönmekten son derece mutlu olduğunu söyleyen Ulusavaş `` Hedef için göreve geldik. Bence Merinos`un hedefi küme düşmemek değildir. İyi bir kadrosu var ancak biraz dar. Bir iki transfer yapacağız. Alt yapıdanda oyuncular alacağız.Hedefimiz ligi en iyi yerde bitirmektir. Yardımcılarım ise Ersel Hocayla birlikte görev yapan Fazlı Tan ve Recep Atılgan ile devam edeceğim`` dedi.

5 TAZE KAN

Bursa Merinosspor alt yapıdan 4, Gölcükspor`dan da Alaaddin ile sözleşme imzalayarak kadrosunu genişletti.

Alt yapıdan, Mehmet Yılmaz, Selim Yörük, Volkan Şen ve Koray Öztürk ile kiralık olarak anlaşan Merinos yönetimi Gölcükspor`dan transfer edilen Alaaddin`e de 1.5 yıllık sözleşme imzalattı.

2.Başkan Ekrem Senal ayrıca 6 oyuncularını da Bursa Kulüpleri Nilüfer Bel., Mustafa Kemalpaşa ve Karacabeyspor kulüplerine kiralık olarak vereceklerini söyledi. Kiralık olarak ayrılan oyuncular ise Tarık Canyolu , Ali Nazmi Demir (Nilüfer Bel), Tanju Yasa, Salih ırmak, İsmail Yapıcılar (Mustafa Kemalpaşaspor ), Özgür (Karacabeyspor)