TC Kimlik No
Şifre

Ünitimsah’tan Yeşil Bursa A.Ş.’ye Moral Ziyareti

28/03/2017 20:55

Uludağ Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi’nde okuyan Ünitimsah üyeleri bugün Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’ne gelerek pilot takımımız Yeşil Bursa A.Ş. takımına baklava ikram ederek yarın oynanacak olan Batman Petrolspor maçı için başarı dileklerini ilettiler.

Ünitimsah’tan Yeşil Bursa A.Ş.’ye Moral Ziyareti

Spor Toto 3.Lig 2.Grup 29.hafta karşılaşmasında yarın saat:15:00’da Minareli Çavuş Tesislerimizde oynanacak olan Batman Petrolspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı taktik antrenman ile tamamlayan Yeşil Bursa A.Ş.’nin antrenman sonunda konukları vardı.

Uludağ Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi’nde okuyan Ünitimsah üyeleri, Yeşil Bursa A.Ş. Teknik Direktörü Turhan Şen’e çiçek, takıma ise baklava ikram ederek kalan maçlarda başarı dileklerini iletti.

Yeşil Bursa A.Ş. Teknik Direktörümüz Turhan Şen ise ziyaretten dolayı Ünitimsah üyelerine teşekkürlerini ileterek, kalan haftalarda tribün desteğine ihtiyaçları olduğunu ve yarın oynanacak olan Batman Petrolspor maçında tüm futbolseverleri Minareli Çavuş Tesisleri’ne beklediklerini ifade etti.

Ünitimsah Üyeleri daha sonra geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan Bursaspor TV çalışanlarından Erhan Tamiş’in adının verildiği sahaya giderek Erhan Tamiş’in ruhuna dualar ederek Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri ziyaretini tamamladılar.