Teknik Direktörümüz İsmail Ertekin ''Bursaspor Gerekli Mücadeleyi Verdiğinde Puanları Alır Gelir''

11 Kasım 2022
Teknik Direktörümüz İsmail Ertekin ''Bursaspor Gerekli Mücadeleyi Verdiğinde Puanları Alır Gelir''

Teknik Direktörümüz İsmail Ertekin pazar günü karşılaşacağımız Menemen FK maçı hazırlıklarında yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ertekin: “Deplasmanda bir ilki gerçekleştirmeye çalışacağız. Çalışmalarımız gayet iyi. Geçen hafta oyun olarak belli bir mücadeleyi gösterdik. Bu hafta deplasmandan üç puan alıp yukarı tırmanacağız. Geçen haftaki mücadele gücümüzü ortaya koyduğumuzda neler yapabileceğimizi gördük. Sonuç almaya çalışacağız. Oyuncularımız pozitif anlamda ivmelenme oldu. Mentor desteği de alıyoruz. Bursaspor’u daha iyi yerlere getirebilmek için bilimden de faydalanmaya çalışıyoruz.

Hepsi antrenörlük yapan arkadaşlarımız. Şu anda Bursaspor’da bana büyük katkıları olacağını düşünüyorum. Fikirbirliği çok önemli. Onlar da buraya gelirken hiçbir maddi talepleri olmadan, Bursaspor’a nasıl katkı sağlarızı düşünüp geldiler. Biz bu ekiple çok faydalı olacağımızı düşünüyorum

Nejat Biyediç Sahası’nda ilk kez çalışıyoruz. İdman yaptığımız saha çok bozuldu. Bu sahayı devreye soktuğumuz için mutluyuz. İyi oyuncular, iyi zeminde yetişiyor. Yöneticilerimize teşekkür ediyorum

Hasan Ayaroğlu’nun Menemen FK maçında oynama durumu yok. Eren Güler zaten sezonu kapattı. Takım kaptanında biraz problem var ama maç gününe kadar düzeleceğini düşünüyorum. Biz sonuç olarak 11 oyuncu ile oynayacağız. Bursaspor gerekli mücadeleyi verdiğinde puanları alır gelir. İnşallah bu deplasmanla birlikte gerçekleşir.''şeklinde konuştu.