Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Pilot Takımımız Yeşil Bursa A.Ş. Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Utaş Uşakspor ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı.
Sağanak yağmur altında Emirhan Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmanın 18.dakikasında Utaş Uşakspor İbrahim Kongur’un attığı gol ile mücadelede 1-0 öne geçen taraf oldu. İlk yarı bu golle Utaş Uşakspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Mücadelenin ikinci yarısında etkili bir oyun sergileyen takımımız, 65’de yeni transfer Berat Jonathan ile beraberlik sayısına ulaştı. 1-1
Karşılaşmanın 80.dakikasında İbrahim Serdar Aydın ile bir gol daha bulan takımımız müsabakada 2-1 öne geçti ve geride kalan dakikalarda başka gol olmayınca Yeşil Bursa A.Ş. mücadeleyi 2-1 kazandı.
Pilot takımımız Yeşil Bursa A.Ş. yarın kampını tamamlayarak Bursa’ya dönecek.