Engin Korukır, Mersin Gazeteciler Cemiyeti`nde düzenlediği basın toplantısında, Antalya kampının yararlarını görmeye başladıklarını ve sergiledikleri güzel oyun ile Dardanelspor`dan puan çıkarmasını bildiklerini söyledi.
Hafta sonu konuk edecekleri Mardinspor`u yenmek istediklerini belirten Korukır, ``Ligin ilk yarısında aldığımız kötü sonuçlara nokta koymak istiyoruz. Artık, galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz. Alacağımız iyi sonuçlarla bulunduğumuz yerden hızla uzaklaşmamız gerekiyor. Bu nedenle, Mardinspor maçını çok önemsiyorum. Mutlaka 3 puan almamız gerekiyor`` dedi.
Korukır, Altay maçında çıkan olaylar nedeniyle Mardinspor maçını seyircisiz oynayacaklarını da vurgulayarak, ``Seyircisiz oynamanın dezavantajını avantaja çevirip, bu maçı kazanacağız. Futbolcularım, bu maçın önemini çok iyi biliyorlar. Artık, özellikle sahamızda puan kaybetmeye tahammülümüz yok`` diye konuştu.
Engin Korukır, bir maçlık saha kapatma cezalarını, Fortis Türkiye Kupası`ndaki Malatyaspor maçını Adana`da oynayarak kapatacaklarını söyledi.
TRANSFER ÇALIŞMALARI
Korukır, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, ``Mardinspor`dan Ali ve Kocaelispor`dan Macit ile görüşmelerimiz sürüyor`` dedi.
Bu iki futbolcuya en kısa sürede imza attırıp, Mardinspor maçına yetiştirmeye çalıştıklarını ifade eden Korukır, orta sahada bir futbolcuya daha ihtiyaçlarının bulunduğunu sözlerine ekledi.