TC Kimlik No
Şifre

Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural, Kocaelispor maçında alınan bir puanın önemli olduğunu, ama sevinmek için kazanmak gerektiğini söyledi..

23/01/2006 15:47

Yılmaz Vural, bu hafta deplasmanda Kocaelispor ile karşılaştıklarını belirterek, bu maçın her iki takım için de çok önemli olduğunu kaydetti. Kocaelispor maçında üstün olan tarafın Antalyaspor olduğuna işaret eden Vural, ``Bu maç iki takım için de adeta final maçı gibiydi. Hakem son dakikalarda bir puanımızı vermedi. Üç puan Antalyaspor`un hakkıydı`` dedi.

Rakiplerinin puan kaybetmesinin sevindirici olduğunu ifade eden Vural, ``Kocaelispor maçından alınan bir puan sonuçta önemli, ancak sevinmemiz için kazanmamız gerekir. Hak ettiğimiz üç puanı alamadık. Bunun için üzüntülüyüz. Lig çok zorlu bir döneme girdi. 25 puana kadar olan takımların ilk 6`ya girme şansı var. Antalyaspor ile birlikte İstanbulspor ve Altay da ilk ikiye girme mücadelesi veriyor. Her maç çok önemli. Her maçı kazanmalıyız. Kocaelispor maçı çok tempolu geçti. Taraftar ve yöneticileri çok centilmence davrandı. Kocaelispor taraftarı olağanüstü centilmen. Maçtan sonra Antalyaspor`u çağırarak alkışladı. Kendilerine teşekkür ediyorum.`` diye konuştu.