Çetiner, Sakaryaspor müsabakasının çok zor bir mücadeleye sahne olacağını ve futbolcularını maça en iyi şekilde motive etmeye çalıştıklarını söyledi.
Raşit hoca ligin ilk yarısının son maçı olmasıyla birlikte takımdaki tüm futbolcularının çok yorulduklarını ancak bu maçı kazanıp kendilerine yeni bir kredi yaratmak istediklerini söyledi. Çetiner ``Bu maçı kazandığımız takdirde süper lige çıkma yolunda mesafeyi biraz daha kısaltmış olacağız. Kaybettiğimiz takdirde ise lig yeniden başlamamış gibi olabilir. Futbolcularım üstlendikleri misyonun farkındalar. Hedefimiz bu karşılaşmayı en iyi şekilde sonuçlandırıp lig arasına girmek `` dedi.
Basın mensuplarının Sakaryaspor`da yaşanan teknik adam değişikliği için ne düşünüyor sunuz? sorusuna Çetiner ``Sakaryaspor`da gerçekleşen Teknik adam değişikliğinin takıma nasıl yansıyacağını hep birlik sahada göreceğiz `` dedi.
Serdar Topraktepe`nin sakatlığının sorulması üzerine Çetiner `` Tabiki gönül ister ki S.Topraktepe ve Eser sakat olmayıp takımdaki yerlerini alsınlar. Ancak takımımız 24 kişiden oluşuyor. Yeni bir fırsat yakalamış olan futbolcularımın ellerinden gelen mücadeleyi sahaya yansıtacaklarını umuyorum. Sezon başından bu yana yüksek tempoda çalışan takımımızda Eser dışında ciddi bir sakatlık yaşanmamasıda son derece sevindirici bir unsurdu `` dedi.