TC Kimlik No
Şifre

Samet Aybaba ‘’Bu Kadroyu Korumaya Çalışalım’’

04/02/2019 23:17

Teknik Direktörümüz Samet Aybaba, 0-0 sona eren Atiker Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Samet Aybaba ‘’Bu Kadroyu Korumaya Çalışalım’’

Aybaba şunları söyledi: “Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Oyuncularımı kutluyorum. İnanılmaz mücadele ediyorlar. Futbolun içinde her şeyi doğru yaparsanız ama bir takım şanslar da yanınızda olması lazım. Tek eksiğimiz beceri biliyorsunuz. Oyuncularımın hepsi ile gurur duyuyorum, nereden geldiklerini, nasıl yetiştiklerini biliyorsunuz. Eğer bunlar skora yansısaydı şu an ligin en çok konuşulan takımı haline gelirdik. Biz her şeyi planlıyoruz. Bir tek ricam var dışarıdaki hesaplaşmayı futbolun içinde yapmayalım. Yapılması gereken yerde yapılsın. Bu kadroyu korumaya çalışalım. Çalışmaya devam edeceğiz, ne zaman 3 puanla tanışırsak o zaman daha mutlu olacağız. Karşımızdaki takımın çok değerli bir kadrosu ve değerli bir hocası var Biz bu maçları tabi ki çok kazanmak istiyoruz ama kazanamadığımız noktada da kaybetmek de istemiyoruz Coşkulu istekli oynuyoruz ama oyun tersine döndüğünde de kesinlikle maçı kaybetmek istemiyoruz. Eğer o tür yenilgiler alırsak bizim toparlanma sürecimiz çok daha uzun sürer.”

Bir basın mensubunun “VAR’a gidilen Saivet’nin iptal k golüne bakabilme şansımız oldu mu?” sorusuna Samet Hoca, “Hayır henüz bakamadık. Tesise gidince bakacağız” dedi. “İlk penaltıcı Umut muydu?” şeklindeki soruya ise Aybaba, “Dün penaltı çalışması yaptık. Badji ‘kupa maçı mı var niye penaltı çalışıyoruz’ dedi. Penaltı çalışmasında en iyi Tunay’dı, ikinci de Umut’tu. Tunay sakatlanınca Umut kullandı. En kötü kullanan da Lato’ydu. Her gün beraber olduğumuz insanların artık ne yaptığını ne yapacağını biliyoruz” dedi.

Bu beraberlik moral bozukluğu yarattı mı?” şeklindeki soruya ise Aybaba, “İyi ki yenilmiyoruz, yenilseydik bozardı. Şu an çok kırılganız. Sahada kırılganız, tribünde kırılganız, daha üst taraflarda kırılganızBursalı futbolseverlere şunu söylemek istiyorum. Bu takımla gurur duysunlar gerçekten. Futbol şansı deyin, VAR deyin yanımızda olsa belki çok başka yerde olurduk. Ama futbolcularımın benim gözümde değerleri 30 puan da yapsalardı aynı, 24 puandalar yine aynı” ifadelerini kullandı.