TC Kimlik No
Şifre

U17 Elit Ligi: Bursaspor 2-1 Atiker Konyaspor

25/08/2018 19:09

U17 Elit Ligi 3. haftasında gençlerimiz Vakıfköy Vakıfbank Orhan Özselek Tesislerimizde Atiker Konyaspor ile karşılaştı.

U17 Elit Ligi: Bursaspor 2-1 Atiker Konyaspor

İlk iki haftayı bir galibiyet ve bir mağlubiyet ile tamamlayan U17 takımımız, 3. haftada Vakıfköy Vakıfbank Orhan Özselek Tesislerimizde Atiker Konyaspor’u konuk etti. Mücadeleye hızlı başlayan gençlerimiz Kerem Şen ve Berat Altındiş ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremezken, karşılaşmanın 33. dakikasında Abdülkadir Gül’ün ortasında Kerem Şen kafa vuruşuyla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk devrenin son dakikasında sahneye çıkan Hasan Basri Ünal şık bir vuruşla farkı 2’ye çıkardı, 2-0. Devre bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısında takımımız skorun verdiği rahatlıkla mücadele ederken Uğur Candan ve Berat ile çok sayıda şansı değerlendiremedi. Mücadelenin uzatma anlarında konuk takımdan Ömer Faruk Sağmen attığı golle skoru belirledi, 2-1. Takımımız bu sonuçla puanını 6’ya çıkardı.

 

Maç Metre:

Saha: Vakıfköy Vakıfbank Orhan Özselek Tesisleri

Hakemler: Gülşah Nur Şen, Melih Uslu, Doğacan Arslan

BURSASPOR: Emir Malta, Murat Dinç, Ertuğrul Kurtuluş, Emirhan Çetinbaş, Abdülkadir Gül, Mustafa Uysal, Kerem Şen, Emre Öztürk, Hasan Basri Ünal (Ömer Turan Görgüç), Emir Şenocak (Uğur Candan), Berat Altındiş

Yedekler: Emir Kağan Adalı, İlker Usta, Ahmet Memiş, Mehmet Buğra Aslan, Salih Bacak

Teknik Direktör: Nurgut Ak

ATİKER KONYASPOR: Furkan Şimşek, Abdurrahman Uyanık (Oğuzhan Şahin Uzun), Fatih Mankır, Oğuz Kaan Kılıç, Mücahit Kaya, Murat Seyman, Ömer Faruk Sağmen, Ali Karakaya, Kemal Aleçakır (Ahmet İnderesi), Yahya Can, Tuğrul Cankaya (Emre Avşar)

Yedekler: Mustafa Tekbaş, Halis Alp, Mustafa Küçükdemirkesen, Mehmet Oğuzhan Tarım

Teknik Direktör: Hakan Yavuz

Goller: Dk.33 Kerem Şen, Dk.40 Hasan Basri Ünal (Bursaspor) / Dk.80 Ömer Faruk Sağmen (Atiker Konyaspor)