TC Kimlik No
Şifre

Abdullahi Shehu Bursaspor TV'ye Konuştu

25/07/2018 16:23

Nijerya formasıyla Rusya 2018'de mücadele eden futbolcumuz Abdullahi Shehu, Bursaspor TV'de yayınlanan "Kamp Raporu" programına konuk oldu.

Abdullahi Shehu Bursaspor TV'ye Konuştu

Abdullahi Shehu şöyle konuştu:


Abdullahi Shehu


"Kampta olmak çok güzel burada iyi bir çalışma yürütüyoruz.


Dünya Kupası’nda oynamak benim hep hayalimdi, Dünya Kupası’nda oynama şansı elde ettim. Bursaspor benim oraya hazır gitmemi olmamı sağladı. Bursaspor’da olmaktan mutluyum.
Geçen sezon artık geride kaldı yeni sezon için hazırlanıyoruz. Ben bir oyuncu olarak daha yüksek seviyede oynamaya çalışacağım. Yeni sezon çok iyi hazırlanıyorum. Geçen sezonun yeterli olmadığını biliyorum. Hem takımın hem kendimin iyi bir sezon geçirmesi için elimden geleni yapacağım.


Yeni sezon için taraftarların benden büyük beklentileri olduğunu biliyorum. Çünkü geçen sezon beni kimse tanımıyordu. Geçen seneki oyunum ile güven verdiğimi düşünüyorum. Sahada olduğum sürece her zaman takıma desteğim olacak.


Şuan Bursaspor’un oyuncusuyum ama bir futbolcunun yarın ne olacağını bilemezsiniz. Yarın ne olacağını bize zaman gösterecektir.
Müslüman bir ülkede olmaktan mutluyum çünkü her yemeği ve her eti yiyebiliyorum. Bu ülkede camiye gitme imkânı bulabiliyorum. Kulağıma ezan seslerinin gelmesi beni evimde hissettiriyor. Diğer ülkelerde bunu duyamıyordum.


Orta sahada meydan okumaları olumlu buluyorum. Çünkü bu bana daha fazla çalışma motivasyonu veriyor. Şu anda yeni orta saha oyuncuları var ve onlarla bir forma rekabeti içerisinde olacağım. Geçen sene de çok iyi orta saha oyuncuları vardı, düzenli oynamayı başarmıştım. Bu sezonda da aynı şekilde yapmaya çalışacağım.
Video hakem uygulaması bazen iyi bazen iyi değil ama biz oyuncular olarak yapabileceğimiz bir şey yok. Hakemlerin verdiği kararlar bizim aleyhimize veya lehimize olabilir. Bu karar TFF ve üst mercilerin aldığı bir karar olduğu için buna uymak zorundayız. Umarım futbol için olumlu bir karar olur.


Bursaspor taraftarları bizi her zaman olduğu gibi desteklesinler, geçen sene karşısında oynadığım en iyi taraftar grubu olduklarını düşünüyorum. Verdikleri tüm destekler için teşekkür ediyorum."


Etiketler : Genel
  • Abdullahi Shehu Bursaspor TV'ye Konuştu
  • Abdullahi Shehu Bursaspor TV'ye Konuştu
  • Abdullahi Shehu Bursaspor TV'ye Konuştu
  • Abdullahi Shehu Bursaspor TV'ye Konuştu