TC Kimlik No
Şifre

Arşiv Haber

26/12/2005 16:42

İkinci Lig A Kategorisi`nin ilk yarısını 3. sırada bitiren Altay, ikinci yarı hazırlıklarını Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri`nde sürdürürken, kulüp başkanı Mehmet Erdoğan, teknik direktör İsmail Kartal`ın takımın başında olduğunu ve bu konuda herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını belirtti.

İsmail Kartal ile eski takımı Mardinspor arasındaki pürüzün Altay`ı ilgilendirmediğini vurgulayan Mehmet Erdoğan, ``İsmail Kartal`a teklif götürmeden önce görüştüğüm Mardinspor Başkanı, bana bu konuda sorun bulunmadığını söylemişti. Zaten öğrendiğimiz kadarıyla Mardinspor`u Ahmet Akçan çalıştırmaya başlamış. Ortada bizimle ilgili bir sorun yok`` dedi.
Erdoğan, transfer konusunda da henüz somut bir adım atılmadığını belirterek, medyada ismi geçen Fenerbahçeli Can, Sivassporlu Muhammed ve Karşıyaka`dan Murat Karakoç`un yalnızca ``düşünülen ve gündemde bulunan`` futbolcular olduğunu kaydetti.
Kulüp Menajeri Serdar Berkin de, teknik direktör Kartal`ın takımı iyice tanımasından sonra transfer konusunun belirginleşeceğini söyledi.