::Bursaspor Kulübü Resmi Internet Sitesi::

Bursasporumuz sosyal bir projeye imza atıyor            
 
  Hoşgeldin  Konuk
 
Kullanıcı Adı 
Şifre 

Röportajlar;M.Kara, Veli Acar, Haluk Özkıyıcı

Notlar; Ligin ilk yarısının değerlendirmesi, POSTER hediyeli
Ocak 2010 Sayısı ÇIKTI
  13 yaşında Ereğli’de yaşayan ailesinden kopup Bursa’ya gelen ve 1 ay sonra bavulunu toplayıp geri dönen, düşünüp taşındıktan ..
 

Amerika Birleşik Devletleri Milli Takımının sol beki olan Gregory Pearce akşam saatlerinde Bursa`ya gelerek kendisini Bursasporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

2.Başkanımz Haluk Özkıyıcı transferin son dakikasında gerçekleştirilen transferin Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam`ın isteği doğrultusunda yapıldığını belirterek transferin Bursaspor`a hayırlı olmasını diledi.

Pearce ise Bursaspor`a transferinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek " Amacım futbolumu Bursa`da daha da fazla geliştirmek ve takıma faydalı olabilmek.Ben elimden gelen en iyi mücadeleyi sahaya yansıtmaya çalışacağım.Bursa`ya gelmeden önce yaptığım araştırmalarda Bursaspor Kulübünün çok iyi bir kulüp olduğunu öğrendim. Taraftarın takıma yaptığı katkıyı öğrendim" dedi.

13 Ağustos 1984 doğumlu olan Pearce`ın kariyerinde ise Danimarka Süper Lig ekiplerinden FC Nordsjælland ve Alman Hansa Rostock var. Pearce son iki sezondur Alman takımınında forma giyiyordu.

 

 

02.09.2009 00:08:40