Bursaspor`un önderliğinde başlatılan projenin ilk durağı Keles`in Delice Köyü oldu. Yöneticimiz Mehmet Kara yaptığı açıklamada projenin amacı ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Bursaspor`un sosyal bir kurum olması adına bu tür projelerin çoğalması gerektiğini vurgulayan Kara “ Bursaspor olarak bu projeyi hayata geçirmekten dolayı çok mutluyuz. Yardıma ihtiyacı olan Köylerimizin Okullarının her türlü eksikliklerini gidermek için bu projeyi başlattık. Aynı zamanda bu okullarda eğitim gören öğrencilerimizi de evimizde oynayacağımız maçlarda konuk edeceğiz. Minik yavrularımızın böylelikle Bursaspor`u daha yakından tanıma fırsatları olacak. Aynı zaman Bursaspor sevgisini gönüllerinin bir köşesine yerleştirmeyi de planlıyoruz. Daha önce eksikleri tespit edilen Delice Köyü Okulunun yenileme çalışmaları bu hafta sonu başlayacak. Okulun boya badana, eksik masa sandalyelerinin yanı sıra teknolojik ürünler ile donatılması amaçlanıyor. Hedefimiz köy okullarımızın, şehirdeki okul binalarının seviyesine yükseltilmesidir. Bu projemize destek olmak isteyen, kişi ve kurumlar bizler ile irtibata geçebilirler” dedi.
Proje ile ilgili tüm duygu ve düşüncelerinizi 16mackoyokul@bursaspor.org.tr mail adresi yoluyla bizimle paylaşabilirsiniz. |