TC Kimlik No
Şifre

Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız Kadir Şankaya'dan Açıklama

22/04/2014 20:09

Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız Kadir Şankaya yazılı bir açıklama yaptı.

Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız Kadir Şankaya'dan Açıklama

Şankaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Bursa basınının tecrübeli bir köşe yazarı tarafından şahsımı ve kurulumu rencide eden ve hiçbir bilgiye dayanmayan ifadeler bizleri son derece üzmüştür.

Daha önce şampiyonluk yaşamış ve 4 büyükler olarak adı geçen kulüplerin divan heyetleri yıllar önce kurulmuş, kurumsallaşmasını tamamlamış, spor kulübü ile iç içe geçmiş, tüm harcamaları, mekân ve personel ihtiyaçları kulüp tarafından karşılanan oturmuş kurumlardır. Bizler 5 BÜYÜK KULÜPTEN biri olan BURSASPOR’umuzun divan heyeti olarak daha emekleme safhasındayız. BURSASPOR’un şanına yakışır bir divan kurulu oluşması için zamana ve daha fazla özveriye ihtiyaç duyulmaktadır.

Bizler daha sonra gelecek arkadaşlara altyapısı mükemmel ve kurumsallaşmasını tamamlamış,divan kültürü oluşmuş bir yapı teslim etmek için çaba gösteriyoruz. Eksiklerimiz ve hatalarımız vardır.

Belirtmek isterim ki şu ana kadar olan harcamalarımız tarafımızdan karşılanmıştır. Sadece Erkan Körüstan yönetimi tarafından kulüpte bir oda tahsis edilmiştir. Biz BURSASPOR yönetimine dair eleştirilerimizi basın önünde değil, bire bir muhatapları ile yüz yüze ve 3 ayda bir yapılan divan genel kurulumuzda şeffaf bir şekilde üyelerimizin önünde yapmaktayız. Hem de en acımasız biçimde.

Bahsi geçen köşe yazarı arkadaşımız divan kurulumuzun asli üyesi olmasına rağmen toplantılarımıza katılmamaktadır. Bunu hazirun listesi kayıtları ile belgeleyebiliriz.

Divan heyetimiz diğer büyük kulüplerin divan heyetleri ile temaslar kurarak, önümüzdeki günlerde müşterek bir toplantı gerçekleştirecektir. Türkiye’de ilk defa yapılacak bu divan heyetleri toplantısına biz öncülük etmekteyiz. Bu toplantılarda TÜRK FUTBOL’unun sorunları ele alınacak ve dostluklarımız pekişecektir.

Köşe yazarına tavsiyemiz, o her zaman kullandığı üslupla, görev yapmak için çabalayan insanların şevkini kıracağına divan toplantılarına katılıp görüşlerini belirtmesi, gerekirse hak sahibi olduğu divanda aday olup, seçilirse de büyük donanım ve tecrübesi ile BURSASPOR’umuza katkı sağlamasıdır.

Kamuoyuna saygılarımla.”

Kadir ŞANKAYA

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı